Më SHUMË pËR NE

Të gjitha rreth prodhimit të dritareve dhe dyerve PVC dhe me veshje alumini.

Eb group është furnizues i materialeve dhe sistemeve për prodhimin e dritareve dhe dyerve të  plastikës me njësi të hapura në Kosovë dhe në Shqipëri.

Në veprimtarinë shumëvjeçare EBGroup, ka krijuar koncept të qëndrueshëm të produkteve nga brendet serioze botërore.

Jemi përfaqësues ekskluziv për Kosovë dhe Shqipëri, për brendin e njohur botëror të Profileve “SALAMANDER”. 

Gjithashtu kemi krijuar bashkëpunim shumëvjeçar edhe brende tjera botërore për Sistemet e Dyer dhe Dritareve si “Macco”  e “Urban”  të cilat sjellin cilësi të dëshmuar si në procesin e prodhimit ashtu edhe gjatë përdorimit ofrojnë komoditet, izolim e jetëgjatësi të dritareve e dyerve.

Ne punojmë me pasion jemi gjithmonë në procesin e mësimit, me qëllim që të zhvillojmë zgjidhje të reja me vlerë të shtuar për të mirën e klientëve tanë.  Udhëheqim në teknologji dhe në trendet e industrisë së  materialeve të ndërtimit si dhe përdorim sistemet dhe proceset më bashkëkohore.

Jemi krenarë dhe punojmë të jemi ekspertë në fushat tona dhe e ndajmë hapur ekspertizën dhe informacionet tona me kolegët tanë, duke ju ofruar gjiithmonë zgjidhjen më të  mirë të mundshme.

Përfaqësues EKSKLUZIV për Kosovë dhe Shqipëri.

sipvideocover
Play Video

Produktet tona

Ne ju ofrojmë  të gjitha produktet rreth prodhimit dhe instalimit të dritareve dhe dyerve nga PVC dhe profileve me veshje alumini

Sistemet e Dritareve

Dritaret i japin jetë shtëpise suaj. Shihni sistemet më të avancuara të dritareve Brügmann  bluEvolution dhe Salamander.

Sistemet e Dyerve

Deara e hyrjes e duan shtëpinë tuaj. Mësoni më shumë për profilet tona  – Bashkim ideal i funksionit dhe dizajnit. 

Sistemet Rrëshqitëse

Dritare apo dyer të mëdha e izolim i përkryer. Sistemet e avancuara evolutionDrive – ju sjellin komoditet, drite e siguri në shtëpinë tuaj.

Sistemet e Rroletave

Pamje mahnitëse dhe mbrojtje nga dielli. Rroletat nga Salamander ju sjellin komoditet, pamje të bukur të dritareve tuaj si dhe ju mbrojnë nga reshjet e dielli – duke ju mundësuar ajr të freskët. 

PrincipET E PUNËS SONË

01.

Kualitet

02.

Integritet

03.

Innovations

03.

Risi

04.

Siguri

Konsultime falas

Doni të filloni me prodhimin e dritareve e dyerve me PVC profile me profile me veshje alumini ? Apo keni një projekt i cili ka kërkesa më të veçanta? 

Na shkruani apo na kontaktoni dhe ne do ndajmë me ju përvojën dhe ekspertizën tonë shumëvjeçare. Do t’ju propozojmë atë çka është më e mira dhe do të mundohemi t’ju ndihmojmë për teknologjinë, materialet dhe mënyrat e punës.   PSE EB GROUP

  Teknologji moderne

  Ne posedojmë profilet dhe të gjitha pjesët përcjellëse të punuara me teknologjinë e fundit.

  Zgjidhje të zgjuara

  Të gjitha produktet tona ju ofrojnë mundësi që të bëni zgjidhjen më të mirë të mundur.

  Përvojë të pasur

  Kemi përvojë të madhe për të gjitha llojet e punimi të dritareve dhe dyerve ng PVC dhe kemi percjelllur nga afer projektet, zgjidhjet dhe jemi të gatshëm që përvojën ta ndajme me ju.

  Ekipë profesionale

  Ekipa jonë është profesionale, etike dhe e gatshme gjithmonë t'ju mbështesin.

  Mbështetje e klientit

  Na kontaktoni në çdo kohë, email ose telefon, dhe për të gjitha produkete tona do të keni mbështetjen tonë .

  Çmime konkuruese

  Kualiteti i produkteve tona dhe çmimet e tyre na bëjnë që të kemi pozite mjat konkuruese në treg.

  EB GROUP NË NUMRA

  Ne kemi për çka të krenohemi. Kemi punuar dhe e kemi formësuar EB GROUP në një kompani me shumë të arritura.

  Numrat tregegojnë më së miri të arriturat tona. Kemi përvojën, shërbimet, kualitetin e shumë më shumë. 

  0 +
  Vite përvojë

  0 +
  Klientë të kënaqur

  0 +
  Ekipë profesionale

  + 0
  Objekte me profilet tona

  0 +
  Produkte

  0
  Shtete të rajonit

  NA kontaktoni

  Ne ju mirëpresim që të na kontaktoni!

  Lirisht na kontaktoni që të dini më shumë. Keni nevojë për konsultime, oferta apo keni nevojë të dini më shumë rreth shërbimeve e produkteve tona.

  Ju mirëpresim!

  Na thirrni

  + 383 45 653 775 (Kosovë)
  + 355 69 489 4403 (Shqipëri)

  Adresa

  Sllatinë e Vogël
  (Rruga Prishtinë - Aeroport), Kosovë

  Autostrada Tiranë-Durrës km.10
  Tiranë, Shqipëri

  eMail

  ebgroup.ks@gmail.com
  ebgroup.al@gmail.com

  Orari i punës

  E hënë - e Premte .. 09-17h
  E shtunë .. 09-14 h
  E diel .. mbyllur