Hyrje e profilit të lartë

Në çdo kohë të ditës ose vitit dera krijon një atmosferë sigurie dhe sigurie.

Në fund të fundit, ju mund të relaksoheni dhe të kënaqeni vetëm nëse ndjeheni të qetë dhe të sigurt. Kjo është arsyeja pse përmbushja e të gjitha pritjeve tuaja është kaq e rëndësishme për Salamander. Nga një dizajn me porosi, elegant deri tek mirëmbajtja e thjeshtë, gjithmonë duke përmbushur standardet më të larta të sigurisë dhe cilësisë. Sepse besueshmëria është një domosdoshmëri për çdo sistem të dyerve të Salamander!

Thjesht pyesni për sistemet e dyerve të bluEvolution dhe Salamander Streamline të zhvilluara nga Salamander ose sistemet tona të dyerve rrëshqitëse dhe do të shihni, këto sisteme të profileve mund t’i gjeni në pothuajse çdo kombinim teknik dhe opsion të projektimit.

SISTEMET BRÜGMANN bluEvolution

Bashkim ideal i fuknsionit dhe dizajnit

Hyrja e shtëpisë – dera e përparme jep një përshtypje të parë të rëndësishme për stilin personal, karakterin dhe shijen. Ky informacion i jep zhvilluesit dhe projektuesit sfidat e reja çdo ditë. Si një element funksional, por shumë dekorativ dhe për rrjedhojë shumë personal i shtëpisë, dera e përparme duhet të plotësojë kërkesat më të rrepta si në funksion ashtu edhe në dizajn. Ajo duhet të jetë në gjendje t’i rezistojë goditjeve të paqëllimshme, si dhe ndikimet e motit ekstrem. Stabiliteti i lartë, izolimi termik optimal, ulja e shkëlqyeshme e zërit dhe mbrojtja nga vjedhjet, jeta e gjatë e shërbimit dhe dizajni i sofistikuar janë kriteret kryesore që plotësojnë më shumë sistemet e dyerve të hyrjes Brugmann bluEvolution 82.

BRÜGMANN
bluEvolution: 82

BRÜGMANN
bluEvolution: 73

BRÜGMANN
bluEvolution: 92

SISTEMET SALAMANDER STREAMLINE

Faktori i komoditetit të pastër

Dera e përparme ruan ndërtesën. Prandaj, është veçanërisht e rëndësishme të zgjidhni kombinimin e përsosur të cilësisë dhe dizajnit. Faktorët kryesorë në zgjedhjen e derës tuaj të re të hyrjes përfshijnë jo vetëm cilësinë, por edhe zgjedhjen e duhur për sistemin që ju përshtatet më së miri personalisht.

Kjo do të thotë: Izolimi termik dhe statika duhet të jenë në mënyrë të përkryer. Përveç kësaj, pragu i derës duhet të ketë ngushtësi e lartësi optimale, izolim termik dhe rezistencë ndaj rrëshqitjes. Dera e hyrjes e Salamander siguron komoditet në shtëpinë tuaj dhe ju nevojitet një derë që jo vetëm tërheq pamjen por krijon edhe atmosferën e përsosur të mirëqenies. Mund të instalohen edhe bravat e sigurisë me tre ose pesë shula për të përmbushur kërkesat më të larta të sigurisë. Kështu që kjo derë e hyrjes do të jete aty për sigurine tuaj për sot dhe në të ardhmen.

SALAMANDER
Streamline AD

SALAMANDER
Streamline MD

SALAMANDER
Streamline 60

SALAMANDER
Streamline Alu