Zgjedhje moderne

Si tipare përfaqësuese të një shtëpie, dritaret janë më shumë sesa hapje për botën.

Dizajni i tyre individual luan një rol kryesor në përcaktimin e pamjes së përgjithshme të një ndërtese. Si pjesë e fasadës, dritaret duhet të plotësojnë më shumë sesa kërkesat më të larta në cilësi dhe siguri – klienti i sotëm vendos vlera të mëdha në ngjyrën, formën dhe funksionin.

Vetëm pyetni për sistemet e dritareve Brügmann bluEvolution dhe Salamander të zhvilluara nga Salamander dhe do të shihni: Këto sisteme të profileve janë në dispozicion në pothuajse të gjitha kombinimet teknikisht të mundshme dhe opsionet e projektimit.

SISTEMET BRÜGMANN bluEvolution

Dritaret e së nesërmes

Seria e profileve Brugmann BluEvolution me thellësi të projektimit 82 mm. Kombinon kursimin e lartë të energjisë me teknologjinë inovative të mbylljes së sipërme dhe përshatet në mënyrë të përkryer si një komponent për shtëpitë pasive. Humbjet e nxehtësisë zvogëlohen nga përdorimi i këtyre modeleve të kornizës dhe shiritave të optimizuara posaçërisht në kombinim me skajet e izolimit të trefishtë të izoluar termikisht. Dhe ju kursen para!

BRÜGMANN
bluEvolution: 82

BRÜGMANN
bluEvolution: 73

BRÜGMANN
bluEvolution: 92

SISTEMET SALAMANDER

Ana e bukur e komforit në shtëpinë tuaj

Sistemi Streamline është zgjidhja ideale për ata që vlerësojnë elegancën e komoditetit në shtëpi. Streamline AD dhe Streamline profilet MD të serisë kombinojnë nivelet më të larta të sigurisë, izolimit termik dhe uljes së zërit. Përveç kësaj, sipërfaqet rezistente ndaj motit dhe të pastrueshme lehtë, dritaret e Salamander uPVC vendosin standarde të reja në qëndrueshmëri dhe lehtësi të kujdesit. Krejt çka ju duhet që të ndjeheni komod në shtëpinë tuaj.

SALAMANDER
Streamline AD

SALAMANDER
Streamline MD

SALAMANDER
Streamline 60

SALAMANDER
Streamline Alu